Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni zijn we vol geboekt u kunt voor deze datum geen bestellingen meer plaatsen.

Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Catering hapjes bestellen

Geeft u binnenkort een groot feest, een bedrijfsborrel of wilt u uw gasten verrassen met speciale hapjes om de opening van uw bedrijf te vieren? ACS Hapjesgigant verzorgt graag de catering hapjes bestellen bij u op de zaak, aan huis of op welke locatie dan ook in Zwolle en omgeving! Zo hoeft u zelf niets te regelen en ontbreekt het uw gasten aan niets. Indien nodig nemen we u al het werk uit handen en zorgen wij voor personeel, aankleding en materiaal. Op onze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij u en uw gasten een onvergetelijke dag bezorgen. Op deze pagina informeren wij u in de eerste plaats over de soorten hapjes die u kunt bestellen.

Welke soorten catering hapjes kunt u bestellen?

Met onze catering hapjes hebt u de ideale mogelijkheid om uw gasten tijdens een speciale gebeurtenis of evenement iets heerlijks aan te bieden. Catering hapjes zijn tussendoortjes, het worden ook wel kleine consumpties genoemd. Voor deze luxe traktaties wordt vaak gekozen tijdens een jubileum, receptie, opening of een feestje. De gasten krijgen hierbij wat lekkers aangeboden naast een drankje. ACS Hapjesgigant biedt als een van de weinige cateraars in Zwolle en omstreken een zeer uitgebreid assortiment, waaruit u zelf een keuze kan maken in onze webshop. Alle hapjes bereiden we in onze eigen keuken en worden ambachtelijk bereid. We gebruiken zo mogelijk streekgebonden producten. Op de pagina hapjes en bittergarnituur leest u meer hierover. Wilt u direct ons assortiment bekijken en een bestelling plaatsen? We verwijzen u dan graag door naar de pagina assortiment. Naast het standaard assortiment met tussendoortjes/hapjes bieden we ook heerlijke tapas aan of laat uw gasten proeven van streekgebonden en biologische Bites.

Maatwerk catering: Voor onze gasten met speciale wensen!

Omdat iedere gelegenheid weer anders is en smaken van mensen verschillen, is het bij ons mogelijk om de hapjes catering op maat te bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor maatwerk catering kiezen wanneer u niet datgene vindt op onze website, of omdat u de traktaties op een speciale manier wilt laten opmaken, passend bij een bijzondere locatie of geheel in stijl voor een evenement. Wilt u hapjes bestellen op maat? Neem voor alle speciale wensen gerust contact met ons cateringbedrijf ACS Hapjesgigant op: T: +31 (0)38 460 85 08. Bij ons is vrijwel niets onmogelijk!

Catering hapjes bestellen in onze webshop

In onze webshop heeft u de mogelijkheid om online uw catering hapjes samen te stellen en deze gelijk te bestellen. Na uw bestelling nemen we altijd nog even telefonisch contact op. Zo kunnen we samen uw bestelling nog even doornemen en eventuele bijzonderheden met u bespreken.

Hapjes assortiment

Betalingsmogelijkheden: Veilig hapjes bestellen

U kunt uw hapjes bestellen en vervolgens bij ons veilig met IDEAL afrekenen en dat bovendien in een beveiligde omgeving. Voor bedrijven is het overigens mogelijk om op factuur de betaling te voldoen.

Wat voor hapjes bestellen voor welke gelegenheid?

Welke hapjes bestellen voor een bepaalde gelegenheid? Wanneer u zich afvraagt welke hapjes het beste passen bij een specifieke gelegenheid, kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we u daarover uitgebreid kunnen informeren en adviseren. Ons assortiment catering hapjes is zeer uitgebreid maar niet ieder hapje is misschien even geschikt om aan uw gasten te serveren. Neem bijvoorbeeld de catering tijdens een uitvaart. Ook staan wij u bij indien u vragen hebt over de aankleding voor een bepaald themafeest, opening of andere gelegenheid.

Onze catering is geschikt voor ieder budget!

Wij zijn van mening dat catering betaalbaar moet zijn voor iedereen. Wij zijn dan ook een cateraar die voor elk budget heerlijke traktaties kunnen verzorgen. Informeer bij ons gerust wat wij voor u kunnen betekenen. Ook indien u over een ‘strakke begroting’ beschikt, bieden wij u voldoende mogelijkheden!

Catering Zwolle = kiezen voor ACS Hapjesgigant vanwege…

  • Het uitgebreide aanbod van catering hapjes
  • De allerbeste kwaliteit en pure ambacht
  • Een bezorgdienst binnen de gemeente Zwolle en omliggende gemeentes
  • Maatwerk cateringdiensten
  • Het gemak waarmee u zelf uw bestelling in de webshop kunt samenstellen
  • Verse producten, bereid in onze eigen keuken
  • Smakelijke catering en dat passend binnen elke begroting!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bestel direct in onze webshop

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.