Lees onze nieuws rubriek i.v.m. zomer sluiting

Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingredi├źnten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Uitvaart

Uitvaart catering Zwolle en omliggende gemeentes

Een uitvaart is zo’n moment waarop een geliefde nog eens alle aandacht krijgt waar hij of zij recht op heeft. Wilt u een laatste toast op uw dierbare uitbrengen? Of hebt u andere wensen? Want dat ieder mens een waardig afscheid verdient, dat spreekt voor zich… Maar elk mens neemt ook op een eigen manier afscheid van degene die hij lief heeft. Laat ons op een passende wijze de catering tijdens de uitvaart verzorgen. Uiteraard serveren wij u na de uitvaart nog steeds koffie met cake. Maar er zijn veel meer mogelijkheden tegenwoordig. Wij verzorgen uitvaart catering Zwolle maar ook in de omliggende gemeentes.

Ons uitvaartarrangement

We serveren koffie en cake na uw uitvaart maar er is veel meer mogelijk. Zo is het tegenwoordig heel gewoon om na een uitvaart -of tijdens de condoleance- catering hapjes met een drankje te serveren, of een compleet verzorgde lunch met broodjes, warme hapjes of bijzondere gerechten. Want sommige van uw gasten moeten misschien ver reizen om bij de uitvaart aanwezig te kunnen zijn. Met ons complete uitvaartarrangement zorgen wij goed voor u en uw gasten en de interne mens. Onze uitvaart cateringarrangementen bestaan uit dagverse producten en worden met zorg in onze eigen keuken ambachtelijk bereid.

Tijd om te regelen?

We weten uit ervaring dat bij een uitvaart altijd alles om tijd draait, vaak moeten er snelle lijntjes gelegd worden om zo alles op tijd geregeld te krijgen.
Onze kracht ligt met het meedenken van uw wensen en daar waar mogelijk is zo snel als kan om een passende oplossing te vinden.

Aanvullende wensen? Zelf uw uitvaart catering samenstellen?

Indien u aanvullende wensen heeft of benieuwd bent naar onze uitvaart catering Zwolle, dan raden we u aan contact met ons op te nemen. Hapjesgigant is bereid naar al uw wensen te luisteren en levert ook graag “maatwerk uitvaart catering” in Zwolle en omgeving. Misschien dat u alvast idee├źn kan opdoen op onze website maar we nemen ook graag de tijd om u persoonlijk te woord te staan en te adviseren.

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.