Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Barbecue BBQ

Barbecue huren of BBQ catering bestellen in en rond Zwolle of omgeving

Barbecue BBQ huren Zwolle of omgeving? Dan bent u bij cateraar ACS Hapjesgigant aan het juiste adres! Want wij verhuren zowel barbecues op gas als de fantastische  Ofyr. Deze prachtige Plaat BBQ wordt gestookt op hout en is uitermate geschikt voor feesten of partijen vanaf 50 personen. Indien u onze barbecue(s) op gas huurt, krijgt u het gas erbij geleverd! Uiteraard heeft u bij ons ook de keuze uit tal van luxe of juist eenvoudige barbecue pakketten. Het is maar net wat u wenst!

Handige, eenvoudige of luxe BBQ pakketten bestellen

Maak het uw gasten naar de zin. En met onze barbecue pakketten verwent u uw gasten nog nét dat beetje extra! Bestel in de webshop onze eenvoudige of juist luxe barbecue pakketten. We bezorgen deze BBQ pakketten in Zwolle of omgeving op locatie. In de gemeente Zwolle is de bezorging zelfs gratis! Bekijk direct ons ruime assortiment barbecue catering pakketten: Deze zijn om te watertanden, zó lekker! Ook is het mogelijk dat wij bij u thuis komen en de gehele barbecue catering organiseren.  Van de barbecue zelf tot de afwas aan toe. Op die manier bezorgen wij u een onvergetelijke dag en nemen we alle zorg op ons, zodat u zich compleet kan ontspannen en nergens enig omkijken naar heeft. Ook is het mogelijk dat u alle benodigdheden er apart bij huurt. Alles is mogelijk bij ons. Neem eventueel contact met ons op indien u speciale wensen hebt, want wij doen ook aan maatwerk barbecue catering.

Catering Zwolle: Grillen en roosteren op feesten en partijen

“Een barbecue (ook wel afgekort als ‘BBQ’; en vaak onjuist als ‘barbeque’ geschreven) is een gebruiksvoorwerp waarmee je vlees en/of andere voedingsproducten kunt bereiden. Het bereiden geschiedt door de voedingsproducten te roosteren. Deze kooktechniek wordt daarom ook wel ‘grillen’ genoemd.” – Bron: Wikipedia

Onze Ranger houtskool barbecue

Een echte alleskunner zo mag je deze houtskool ranger bbq grill noemen zowel geschikt om er langzaam op te garen te roken alsook grillen
Een tip van ons is maak van hoog naar laag een mooie kooltjes laag zodat je het vlees kunt grillen als ook langzaam garen!

Houtskool brander Houtskool ECHT

 

Bestel direct in onze webshop

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.