Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Bedrijfsrestaurant uw centrum voor ontmoeting, overleg en beleving

De centrale functie van het bedrijfscatering is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden.
De integrale functie van het restaurant voor bezoekers richt zich steeds meer op het ontmoeten en overleg met collega’s en bezoekers.
Dit door de toenemende flexplekken en thuiswerkers.
Tijdens het ontmoeten en verblijf is een lekkere luxe kop koffie, een stevige lunch of smakelijk diner een algemeen verwachtingspatroon.
Wij spelen hierop in met onze unieke succesformule: jong, dynamisch en flexibel.

Onze ambitie

Onze ambitie is oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor onze gast, waarbij wij werken met enkel dagverse, (streek gebonden) catering producten.
De combinatie van een klein catering bedrijf dat direct toelevert aan ACS, maakt dat wij enorm flexibel zijn in de vele aanvragen die wij krijgen.

Uw bedrijfscatering leidt tot een goed imago en synergie

Een gast-gerichte houding en een professioneel en eigentijds georganiseerd bedrijfscatering bedrijf, draagt indirect bij aan het gastvrijheidsgevoel bij uw medewerkers, onze gasten!
Zo wordt een bezoek aan het bedrijfsrestaurant meer dan alleen het nuttigen van de dagelijkse lunch. Het restaurant is een plaats waar je even kan ontspannen en bijpraten met je collega of bezoekers.

Waarom ACS en geen Hapjesgigant?

Daar kunnen wij kort over zijn, de firma naam Hapjesgigant M&M is ontstaan uit de eerste jaren dat wij bestonden (2004) enkel en alleen het maken en uitleveren van hapjes al gauw kwam de vraag vanuit de markt of we niet meer konden en zo werd Hapjesgigant M&M een All round catering Service bedrijf en voilà zo is de afkorting tot stand gekomen een volwaardige naam voor de bedrijfscatering.

ACS bedrijfscatering

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking gesprek!

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.