Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Feestlocaties

Voor catering en feestlocaties bij Hapjesgigant

U bent op zoek naar een feestlocatie? Omdat u bijvoorbeeld van plan bent om te gaan trouwen, een receptie wilt geven of voor een ander type feest of evenement? Hieronder hebben we een overzicht voor u gemaakt met bijzondere, sfeervolle en unieke feestlocaties in Zwolle en omgeving. Hapjesgigant verzorgt regelmatig feesten en partijen op de onderstaande feestlocaties. Bekijk op uw gemak de locaties en geef vervolgens eventueel aan op welke locatie wij de catering voor u kunnen verzorgen. Wij verzorgen graag uw catering hapjes, lunches, diners, buffetten of complete catering aldaar.

Ook catering Zwolle op uw eigen locatie!

Hebt u voor uw feest of evenement een eigen plek gevonden? Geen probleem! Wij leveren namelijk overal onze catering diensten. Dus we leveren niet alleen catering Zwolle maar ook in de omringende gemeenten en zelfs verder dan dat.

Feestlocaties

Contact met met ons cateringbedrijf Hapjesgigant

Neem voor al uw vragen of bijzondere wensen gerust contact met ons op. Overigens leveren we niet alleen onze cateringdiensten op bovenstaande locaties. We verzorgen uw catering uiteraard ook net zo lief bij u thuis of in uw eigen achtertuin!

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.