In week 8 hebben wij geen dagmenu's i.v.m. de voorjaarsvakantie, vanaf maandag 26 februari zijn deze weer te bestellen.

Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Lunch of maaltijd bestellen

Lunch of maaltijd bestellen

De lunch of maaltijd wordt geserveerd meestal tussen 12.00 en 14.00 uur en er wordt doorgaans een half uur tot een uur voor uitgetrokken. Als de lunch of maaltijden een zakelijk of sociaal karakter heeft, wordt er soms nog nagepraat. In Zuid-Europese landen heeft men de gewoonte de periode te verlengen met een siësta.” – Wikipedia

Precies zoals ú dat wilt.

We verzorgen graag uw lunch of maaltijd voor vergaderingen, bijeenkomsten, cursussen, op-de-heidagen en andere meetings. Aan alle bijzondere en gewone wensen voldoen we graag. Of uw lunches nou warm, koud, vegetarisch, biologisch of glutenvrij bereid en/of opgediend moeten worden! En wanneer u speciale wensen hebt wat betreft de ingrediënten: Wat we niet in huis hebben halen we voor u in huis! Overigens, al onze producten zijn dagvers en bereiden we op ambachtelijke wijze in onze eigen keuken. Waar mogelijk gebruiken we zoveel mogelijk streekgebonden producten. Overigens hoeft een zakelijke lunch verre van saai te zijn. Zakelijke lunches kleden wij extra gezellig en feestelijk aan bij bijzondere gelegenheden.

Maaltijd

Ook bieden wij wekelijks onze dagvers bereide maaltijden aan gebaseerd op de seizoenen en wat verantwoord is om te verkopen.
Bekijk eenvoudig hier uw weekmenu. elke week weer iets verrassends gezond en bovenal lekker!

Of check onze webshop om lunch of maaltijd bestellen.

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.