Donderdag 18 en vrijdag 19 juli zijn we vol geboekt u kunt voor deze datum geen bestellingen meer plaatsen. Lees ook onze nieuws rubriek i.v.m. zomer sluiting

Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Trouwen

Trouwen in Zwolle en omgeving!

Allround catering Zwolle Hapjesgigant is een zeer ervaren cateraar in het verzorgen van complete catering op bruiloften en partijen. Uw trouwdag verzorgen we tot in de puntjes, zodat u zelf nergens enig omkijken naar heeft. Uiteraard staat de dag geheel in het teken van u, het bruidspaar. Wij willen dan ook graag dat u volop geniet van deze bijzondere dag, samen met uw gasten! En daarbij hoort een complete bruiloft catering, met heerlijke catering hapjes, een lunch en/of uitgebreid buffet, bereid met uitsluitend verse producten. Want… Liefde gaat immers door de maag?

Uw huwelijk thuis vieren of op een unieke locatie?

Heeft u zelf voldoende ruimte thuis, in de tuin of kent u een plek waar u bijzondere herinneringen aan heeft? Of wilt u misschien samen met ons op zoek gaan naar een unieke, bijzondere locatie? Wij doen er alles aan om u een zo mooi mogelijke trouwdag te bezorgen! Graag denken we met u mee en daarmee bieden wij u meer dan alleen de catering op uw trouwfeest!

Totaal bruiloft catering arrangement

We verzorgen totale bruiloft catering én partyservice. Desgewenst regelen wij de gehele feestavond en/of receptie. Ons catering arrangement voor bruiloften bestaat bijvoorbeeld uit allerlei heerlijke catering hapjes, drankjes, een uitgebreid diner of een speciaal buffet. U geniet zelf volop van uw feest en geeft het werk uit handen aan een vakbekwame cateraar die al meer dan tien jaar ervaring heeft met de verzorging van cateringdiensten voor bruiloften, feesten en partijen.

Trouwen en catering, geschikt voor ieder budget

Natuurlijk verzorgen wij graag de gehele catering tijdens uw droomdag. Maar ook voor degenen die iets minder te besteden hebben zijn er voldoende mogelijkheden! Zo kan u bijvoorbeeld overdag of in de avond hapjes bestellen, bijvoorbeeld bij u thuis of op een andere locatie. Denk daarbij aan tapas hapjes, bittergarnituur, speciale vis hapjes en nog veel meer. Hebt u toch uitgebreidere catering wensen, dan bieden wij u maatwerk catering, afgestemd op uw mogelijkheden.

Een trouwdag om nooit meer te vergeten, geheel naar uw wens!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor catering trouwen Zwolle en in de omliggende gemeenten, zodat we gezamenlijk uw wensen kunnen bespreken. Voor ons is vrijwel niets onmogelijk. Zo is het mogelijk om een passend menu te maken met heerlijke gerechten, een feestelijke presentatie van de tafel en allerlei extra’s die uw trouwdag meer glans geven. Met onze bruiloft catering wordt uw droomdag extra feestelijk en het ontbreekt u en uw gasten aan niets. Voor catering trouwen Zwolle en omgeving neemt u daarom contact op met Hapjesgigant.

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.