Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Buffetten bestellen

Buffet bestellen Zwolle? Keuze uit allerlei buffetten

Buffet bestellen wij bieden u een keur aan zowel Hollandse buffetten als exotische wereld-buffetten en catering Zwolle en omliggende gemeentes zoals Kampen, Hasselt, Dalfsen, Raalte, Heerde en verder.

Uw gasten verrassen met een smakelijk buffet?

Wij zorgen voor de beste kwaliteit, bij buffet bestellen terwijl u gebruik maakt van het gemak. U proeft de kwaliteit en pure ambacht dat in onze buffetten zit. U geniet van uitsluitend verse producten die in eigen keuken bereid worden of afkomstig zijn van locale producenten.

Er is volop keuze in buffetten die vanaf 15 personen besteld kunnen worden. Alle buffetten zijn samengesteld uit hoge kwaliteit vlees en verse ingrediënten door ons gemotiveerde personeel. Dat maakt onze buffetten bijzonder smaakvol. Enkele populaire suggesties:

Heeft u een buffet bij de Hapjesgigant besteld, maakt u zich dan verder geen zorgen meer. Wij leveren op uw adres, desgewenst inclusief serviesgoed en aanvullende bijgerechten. Na afloop doen wij voor u de afwas!

Mocht u onverhoopt iets niet kunnen vinden of heeft u een speciale wens? Neem dan gerust contact met ons op, wij verzorgen het buffet zoals u dat voor ogen heeft!

Bestel direct in onze webshop

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.