Let op we zijn van 15 februari tot en met 22 februari gesloten
U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen
We gebruiken altijd verse ingrediënten
Bezorging in thermobox voor een goede koeling
Online gemakkelijk betalen via iDeal
Sous vide betekend kant en klaar koud geleverd in vacuüm zakken deze kunt u eenvoudig zelf warm maken in een pan of bak warm water met een temperatuur van c.a. 85 graden na gelang van op warmtijd die wordt aangegeven in onze beschrijving, maar ook toepasbaar in een stoomoven of steamer
Het te bereiden voedsel wordt in een daarvoor bedoelde plastic zak gedaan, vacuüm getrokken, dicht gemaakt en vervolgens in een waterbad (zoals dat gaat bij au bain-marie) van tussen de 50 en 85 graden Celsius gelegd. Soms wordt er gebruikgemaakt van een stoomoven.
Het voordeel van vacuüm bereiden is dat alle smaken, aroma’s en vocht niet uit de zak kunnen ontsnappen. Kruiden en specerijen zullen intenser van smaak blijven. Ook vitaminen blijven beter behouden. Bij deze wijze van voedsel bereiden krijgt het geen bruine korst zoals bij bakken en frituren het geval is. Hierom kan indien gewenst het voedsel na het vacuümgaren voor het serveren eventueel kort aangebraden worden. Het uiteindelijke resultaat is dat het voedsel zowel aan de binnen- als buitenzijde even gelijkmatig gaar gemaakt word.
Dit is ideaal als u op zon en feestdagen graag een koud warm buffet wilt presenteren voor familie, vrienden maar ook voor een evenement.
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.