Zaterdag 20 april zijn wij helaas vol geboekt u kunt geen orders meer plaatsen voor deze datum in de webshop.

Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Hapjes bestellen

Hapjes bestellen? Ons cateringbedrijf ACS Hapjesgigant in Zwolle biedt een zeer veelzijdig assortiment met hapjes. Bij ons kunt u zowel ‘standaard’ als speciale hapjes bestellen en zelfs kiezen voor maatwerk. Daarover later op deze pagina meer. Alle soorten hapjes zijn dagvers en worden in onze eigen keuken ambachtelijk bereid en warm of koud geleverd. Deze tussendoortjes zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. U kunt onder meer denken aan een verjaardagsfeest, bedrijfsborrel, kerstborrel, trouwerij of een receptie. Een hapje kan u combineren bij een drankje voor uw gasten of het dient als vervanging van een maaltijd, zoals onze lunch hapjes.

Hapjes bestellen bij onze catering Zwolle

Op zoek naar catering Zwolle en dan met name voor hapjes omdat u iets bijzonders te vieren hebt? Kies dan voor het gemak van catering op locatie! U kunt in onze webshop kiezen uit tal van heerlijke producten. Bestellen van hapjes op Hapjesgigant is eenvoudig; U stelt gewoon zelf uw bestelling samen en rekent online af. Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen, nemen we nog even contact met u op om de details te bespreken. Vrijwel alles is bij ons mogelijk. Daarom: Hebt u speciale wensen? Dan kunt u persoonlijk contact met ons opnemen en zorgen wij ervoor dat het in orde komt.

Gratis hapjes laten bezorgen

Uw hapjes bezorgen wij graag gratis in de gemeente Zwolle. Ook bezorgen wij in maar liefst 19 omringende plaatsen!

Waarom kiezen voor hapjes?

Een hapje is in feite een tussendoortje en daarom een klein gerecht. Het wordt ook wel een traktatie of lekkernij genoemd en vooral gegeten tijdens speciale gelegenheden. Een speciale gelegenheid in Nederland is bijvoorbeeld een feestdag, verjaardag, bedrijfsopening, bruiloft of een receptie. Hapjes worden ook geserveerd bij een uitvaart en rond speciale dagen zoals kerst en Nieuwjaar. Een hapje wordt meestal geserveerd bij een drankje of borrel. Als u hapjes bestellen wilt bij een cateraar, dan kan u meestal kiezen uit hartige of zoete hapjes. Bij Hapjesgigant is dat in elk geval wel mogelijk! Een hartig hapje bestaat meestal uit een gedeelte vlees (gehaktballetjes en worst zijn daar voorbeelden van) of kaas en men kiest al dan niet voor groenten om mee te combineren. Het geheel wordt mooi aangekleed en eventueel geserveerd op een toastje. Gefrituurde tussendoortjes bestaan uit bijvoorbeeld kroket, frikadel of loempia. Tapas wordt ook gezien als een hapje en dit kunt u dan ook bij ons bestellen.

Bij ons kunt u onderstaande  hapjes in de webshop bestellen

Hieronder treft u ons hapjesassortiment, bestaande uit dagverse hapjes, geschikt voor allerlei aangelegenheden en ambachtelijk in eigen keuken bereid.

Altijd dagvers én ambachtelijk bereid!

Mensen vragen ons wel eens wat onze specialiteit is. Wat ons cateringbedrijf in Zwolle zo speciaal maakt, is dat al onze producten ambachtelijk en in eigen keuken wordt bereid. Bovendien gebruiken we daarvoor alleen dagverse ingrediënten. Zo verwent u uw gasten met het allerbeste dat u kunt bieden en wij maken dat mogelijk. Wilt u hapjes bestellen op maat, bijvoorbeeld omdat u bijzondere wensen hebt? Lees hieronder hoe u op maat hapjes bestellen kunt.

Ook hapjes bestellen op maat bij ons mogelijk!

Heeft u speciale wensen? Hapjesgigant denkt graag met u mee en maakt van uw feest een groot succes! Met onze uitgebreide keuken is niets ons te gek. Bekijk zelf op uw gemak ons zeer gevarieerde productaanbod in de webshop. Hebt u iets speciaals in gedachten maar ziet u dit niet tussen ons hapjesaanbod staan? Laat het ons gerust weten, want ook hapjes op maat bestellen is bij ons mogelijk.

Waarom catering hapjes bij ons bestellen?

  1. Oneindig veel keuze uit catering hapjes
  2. Altijd dagvers en ambachtelijk bereid
  3. Advies op maat
  4. Eenvoudig online te bestellen
  5. Gratis bezorging op locatie
  6. We houden rekening met speciale wensen
  7. De beste prijs- kwaliteitverhouding

Voor meer informatie neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bestel direct in onze webshop

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.