Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni zijn we vol geboekt u kunt voor deze datum geen bestellingen meer plaatsen.

Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Erve Slendebroek zuivel

Al enige tijd leveren wij biologische zuivel  en dit is waarom!

Erve Slendebroek biologische zuivel dat van dichtbij zo lekker kan zijn!

Vanaf een steenworp afstand van onze bedrijfskeuken staat zuivelboerderij Erve Slendebroek waar wij onze zuivelproducten van betrekken

De veehouders Jaco en Roelien Visscher hebben een heel helder uitgangspunt: alles begint bij de bodem! Een gezonde bodem is de basis voor gezonde gewassen, gezonde gewassen leiden tot gezonde koeien. Die produceren gezonde melk en … mest! Maar de A2-zuivel van Erve Slendebroek is meer dan een natuurlijk product zonder gebruik van kunstmest.

Volle melkproducten.

Sinds een aantal decennia hebben volle producten voor velen een minder goed imago. Langzamerhand dringt echter het besef door dat dierlijke vetten juist waardevol zijn. Allereerst vanwege het feit dat dierlijke vetten essentiële vetzuren bevatten die het lichaam nodig is. Maar naast suikers en zetmeel (koolhydraten) zijn vetten een belangrijke energie bron in onze voeding. In tegenstelling tot koolhydraten worden vetten langzaam verteerd en is het resultaat een veel langere en stabiele bloedsuikerspiegel. De vetten bevatten verder essentiële vetzuren zoals Omega 3 die belangrijk zijn voor het menselijk lichaam, ze beperken bijvoorbeeld het risico van hart en vaatziekten, zijn belangrijk bij de bestrijding van auto-immuun ziektes, psychische stoornissen, alzheimer, kanker preventie etc.

Zie voor extra informatie klik ahealthylife

Benieuwd naar hun website? klik Erve Slendebroek

 

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.