Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Plastic Vs. duurzame verpakkingen

Plastic Vs. duurzame verpakkingen.

Wellicht ziet u het hier en daar al voorbij komen maar sinds dit jaar (juni 2021) is het niet langer mogelijk om plastic verpakkingen meer te verkopen en zal er overgestapt moeten worden naar duurzamere oplossingen.

Uiteraard mogen de bestaande voorraden wel verkocht en gebruikt worden, maar zodra dit leeg verkocht is dient men aan de nieuwe regels te houden.

Helaas is het in de huidige tijd wel lastig om alle verpakkingen te verkrijgen veel leverings problemen en hoge container kosten drijven de prijzen enorm op!

Concreet houd dit in zodra u wat bij ons besteld dat we uiteraard zelf ook onze plastic voorraad opmaken en daar waar geen voorraad meer van is dat we overstappen naar alternatieve oplossingen denk hierbij aan bijvoorbeeld karton, suikerriet, bamboe, palm en of hout.

De eigenschappen van al deze materialen verschillen nogal behoorlijk van elkaar zo zal bijvoorbeeld palm blad krom trekken wanneer deze vochtig wordt, wijzelf zijn dan ook zoekende naar goeie oplossingen die zowel tegen een stootje kunnen, als wat ook het oog kan strelen.

Graag vernemen wij de feedback op de vernieuwde verpakkingen, en als u zelf een goeie oplossing hebt laat het ons gerust weten we staan altijd open hierin.

Ook wij staan voor duurzaam en samen maken we de wereld een klein beetje groener!

Met culinaire groet het M&M team.

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.