Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni zijn we vol geboekt u kunt voor deze datum geen bestellingen meer plaatsen.

Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Catering Zwolle

over ons hapjesgigant catering zwolleUw catering Zwolle wordt door ACS Hapjesgigant verzorgd. Wij zorgen ervoor dat al uw cateringwensen in Zwolle en omgeving uitkomen. Als Zwolse cateraar bieden wij onze klanten een ruim aanbod aan cateringdiensten maar bij ons kunt u ook terecht voor ‘maatwerk catering’. U kunt in dat geval denken aan catering op een bijzondere locatie, of een buffet geheel op maat en op uw wensen afgestemd. Verderop deze pagina informeren we u daar uitgebreider over. Maar eerst aandacht voor de webshop, hoe wij óók uw catering aan huis bezorgen indien nodig en waarom u uw catering Zwolle door ACS Hapjesgigant zou moeten laten verzorgen.

Catering Zwolle: Eenvoudig bestellen via onze webshop

Omdat er behoefte is aan gemak en duidelijkheid, is het bij ACS Hapjesgigant mogelijk om via de webshop uw catering samen te stellen. U kunt, naast het samenstellen van uw catering en de online bestelling daarvan, ook allerlei soorten hapjes en buffetten samenstellen. Nadat u deze hebt besteld nemen we contact met u op, zodat we de details van uw catering bestelling nog even samen met u kunnen doornemen en bespreken. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, mocht u een bestelling via onze webshop willen doen maar eerst nog vragen hebben.

Catering in Zwolle en omgeving: Wij bezorgen uw catering op locatie met liefde!

Onze gasten en klanten kunnen altijd rekenen op de meest hoogstaande service van ACS Hapjesgigant. Daar hoort ook een unieke bezorgdienst bij. Wij bezorgen uw catering in Zwolle  maar ook in de omliggende gemeentes van Zwolle bezorgen wij graag uw catering, hapjes en buffetten op locatie. Daarvoor rekenen we een bescheiden vergoeding voor die in onze webshop automatisch wordt berekend.
Klik op de volgende link voor de lijst met gemeentes waar wij bezorgen.

Heeft u speciale wensen? Maak gebruik van maatwerk catering en evnets

Iedere gelegenheid is uniek! Daarom verzorgen wij naast onze “standaard” catering Zwolle diensten ook maatwerk catering. Dit terwijl het standaard aanbod van ons al zeer uitgebreid is. Neem bijvoorbeeld onze diensten biologische catering Zwolle of wat te denken van halal catering Zwolle? U kunt altijd gebruikmaken van een van onze maatwerk cateringdiensten indien u niet vindt op onze webshop waar u naar zoekt. U kunt in dat geval denken aan bijvoorbeeld:

Catering op maat

  • Complexe catering Zwolle (met personeel en/of materiaal)
  • Openingen (open huis, opening van uw winkel of kantoor)
  • Cateringdiensten op bijzondere locaties maar ook op evenementen
  • Of een buffet, geheel op maat en afgestemd op uw wensen
  • Catering of arrangement met een van onze prachtige ‘Foodtrucks

 Waarom kiezen voor ons cateringbedrijf ACS Hapjesgigant?

Hebt u speciale wensen op het gebied van catering? Wij denken in dat geval graag met uw mee. Heeft u een speciaal themafeest in gedachten of hebt u misschien specifieke dieetwensen? Bijvoorbeeld omdat u een glutenallergie hebt of een andere voedselallergie? Geen wens is ons te vreemd of teveel! Van een eenvoudige receptie met een drankje en een hapje, tot een uitgebreide catering inclusief buffetten en aankleding in een bepaald thema…; ACS Hapjesgigant levert gegarandeerd de beste catering in Zwolle en omgeving.

Contact met ons?

  • Neem daarom gerust contact met ons op, wij denken graag met uw mee en maken van uw gelegenheid in Zwolle of omgeving een groot succes.

 

Bestel direct in onze webshop

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.