Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni zijn we vol geboekt u kunt voor deze datum geen bestellingen meer plaatsen.

Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Tot 48 uur

U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen

Altijd vers

We gebruiken altijd verse ingrediënten

Thermobox

Bezorging in thermobox voor een goede koeling

iDeal

Online gemakkelijk betalen via iDeal

Proeverij biologische catering

Proeverij biologische hamburger versus gewone hamburger.

Verslag van een geslaagde proeverij op maandag 5 oktober 2015, georganiseerd door Bedrijfscatering ACS – (Catering Zwolle en omstreken).

Biologische hapjes, een biologische lunch of salades die voor 100% bestaan uit met zorg geselecteerde biologische producten? Bent u op zoek naar biologische catering in Zwolle? Bedrijfscatering ACS uit Zwolle houdt graag rekening met uw wensen. Zo bereiden wij ook, op aanvraag, uw complete lunch of warme of koude buffet met 100% biologische producten. Ook biologische hapjes worden op aanvraag met zorg voor u bereid. Omdat wij veel waarde hechten aan waardevolle feedback van onze gasten, organiseerden wij verleden week een proeverij. De proeverij stond in het teken van de biologische hamburger (de zogenoemde ‘bio burger’) versus de ‘gewone’ hamburger. Wij zijn namelijk benieuwd hoe beide hapjes in smaak vallen bij onze gasten en kunnen met de feedback die wij ontvangen, onze gasten in de toekomst nog gerichter bedienen!

Proeverij bio burger versus gewone burger.

Onlangs schotelden we onze gasten een biologische hamburger voor. Maandag 5 oktober stond in het teken van deze proeverij; De gasten proefden op deze avond 2 soorten burgers: Een biologische hamburger en een gewone hamburger. Beiden door ons bereid. De proeverij werd enorm goed bezocht. Overigens kon men ook proeven van verschillende 100% biologische soepen.

Feedback van onze gasten.

Wat ons opviel is dat de helft van onze gasten de biologische hamburger lekkerder vond en uiteraard de overige helft de gewone burger. Dat de proeverij in zijn algemeen in smaak viel konden wij opmaken uit feedback zoals: “Dit moeten jullie vooral eens vaker organiseren!” Of: “Het geheel zag er heel verzorgt en leuk aangekleed uit”. De foto’s die zijn gemaakt geven o.a. weer hoe de proeverij in de smaak viel bij onze gasten. Bekijk de foto’s daarom vooral! En wat konden wij zelf concluderen na deze proeverij?

Onze conclusie?

Onze conclusie is dat over smaak in ieder geval nooit te twisten valt, gezien het feit dat er geen meerderheid koos voor een specifieke burger… We zijn wel van mening dat het goed is om zo nu en dan een proeverij te organiseren. Want de mening van onze klanten telt. En op zo’n avond krijgen wij de mogelijkheid om daar extra bij stil te staan!

Bedrijfscatering ACS – Catering Zwolle en omgeving

Bedrijfscatering ACS verzorgt complete lunches, buffetten, maaltijden en hapjes voor bedrijven in met name Zwolle en omgeving. Het bedrijf bestaat uit 3 personen (personeel niet meegerekend). ACS heeft het keurmerk MVO ontvangen. Dit keurmerk staat voor ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’.

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.